Onsdag den 10. maj 2017 blev Birte og Bent Jensens æblesti ved Lille Hesthave, Kærgårdsvej 78, indviet.

Birte og Bent Jensen har anlagt en godt 5 km lang sti rundt om deres jord og langs stien er der plantet ca 325 æbletræer. Der er offentlig adgang til stien. Udover æbletræene langs stien,  er der også kunst anbragt langs stien. 7 kunstnere tilknyttet SPØTTRUP-CIRKLEN har stillet kunstværker til rådighed, som udstilles i det fri langs stien. Der er både maleri, skulptur og mellemformer mellem de udstillede kunstværker. Udstillingen har fået navnet: LAND-ART.

Æblegrisene

Den klare ambition med udviklingen af æblegrisen har lige fra starten været at få skabt noget kød, der både er i første klasse, men også kommer fra dyr, der har levet et respektfuldt liv. Det er egentligt ganske enkelt – for de to ting følges ad.
Æbler er æblegrisens fortrukne føde. Og i Rødding – der er æblets by i Salling – er der mange æbler. Æbler og æblepulp, der kommer fra mostproduktion, bliver omsat til foder, som æblegrisen spiser med velbehag. Herved bliver alt fra æblerne benyttet og omsat til lækre fødevarer uden spild.
Bag æblegrisen står vi to familier med stor erfaring med professionelt landbrug og interesse for mad af høj kvalitet.  Denne kombination har skabt fundamentet for æblegrisen og viderebearbejdning af kvalitetskødet, så grisene kan nydes på mange forskellige måder.